Barilla Castellane με πιπεριές και κολοκυθάκια

Τι χρειαζόμαστε:

  • 350 γρ ζυμαρικά Castellane
  • 200 γρ κολοκυθάκια
  • 200 γρ πιπεριές
  • 40 γρ κρεμμύδια
  • 30 γρ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 μπουκέτο μαϊντανός
  • αλάτι - λευκό πιπέρι

Πώς το κάνουμε:

  1. Βράστε σε μία κατσαρόλα άφθονο αλατισμένο νερό.
  2. Κόψτε τα κολοκυθάκια σε λωρίδες και σοτάρετέ τα με λίγο ελαιόλαδο και μία πρέζα αλάτι για δύο λεπτά.
  3. Κόψτε τις πιπεριές σε λωρίδες, σοτάρετέ τις με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ελαιόλαδο, αλατοπιπερώστε και μαγειρέψτε για 4 λεπτά, στη συνέχεια αποσύρετε από τη φωτιά.
  4. Εν τω μεταξύ, βράστε τα Castellane, σουρώστε τα, αναμείξτε τα με τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές και σερβίρετε με λίγο μαϊντανό.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε να προσθέσετε μία νότα πολυτέλειας, μπορείτε να κόψετε σε λεπτές φέτες καπνιστό τυρί Scarmorza και να γαρνίρετε το πιάτο σας. Θα δείτε ότι με τη θερμότητα θα γίνει διαφανές και το πιάτο σας θα είναι ακόμα πιο νόστιμο.