Τι χρειαζόμαστε:
- 480 ml κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά (15%)
- 1 1/2 κ.γ. εσάνς βανίλιας
- 115 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια (σε θερμοκρασία δωματίου)
- 3 κρόκους αυγών
- 130 γρ. ζάχαρη
- 160 ml πουρέ φράουλας (φρέσκιες φράουλες λιωμένες στο multi)
Πώς το κάνουμε:

1) Σε μικρή κατσαρόλα βάζουμε τη κρέμα γάλακτος, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να αρχίσει να αφρίζει και αμέσως κατεβάζουμε από τη φωτιά.

5) Βάζουμε το μείγμα σε μπεν μαρί σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια.