Ντιπ ελιάς (N)

Υλικά:
  • 200 γρ ελιές κυπριακές μαύρες, αφαιρέστε το κουκούτσι
  • 30 γρ πράσινη πιπεριά
  • 30 γρ κόκκινη πιπεριά
  • 30 γρ κρεμμυδάκι φρέσκο
Εκτέλεση:
  • Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο και αλέθετε 10 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 6
  • Καθαρίζετε τα τοιχώματα με τη σπάτουλα και αλέθετε ξανά 10 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 5-6.
Συμβουλή σεφ
Για να φτιάξετε μπρουσκέτες ελιάς, αλείφετε φέτες ψωμί (γαλλική μπαγκέτ ή ιταλική φοκάτσια) με ελαιόλαδο και από πάνω το ντιπ ελιάς με ψιλοκομμένη ντομάτα.  Ψήνετε στο γκριλ.