Εκτέλεση
- Βάζετε στον κάδο τη ζάχαρη και το κακάο και ρυθμίζετε 30 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 9.
- Προσθέτετε τα αμύγδαλα και ρυθμίζετε 20 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 6 και μετά 5 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 10.
- Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ρυθμίζετε στην ταχύτητα 4 μέχρι να γίνει μαλακή ζύμη.
- Ανοίγετε τη ζύμη φύλλο με τον πλάστη πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
- Για να καλύψετε το κέϊκ, αναποδογυρίζετε το αντικολλητικό χαρτί πάνω από το κέϊκ και μετά το αφαιρείτε.
Συμβουλή σεφ
- Μπορείτε να παστεριώσετε τους κρόκους από την προηγούμενη. Διατηρούνται στο ψυγείο.
- Απλά βάζετε τους κρόκους στον κάδο με 1 κουταλιά νερό και ρυθμίζετε 2 λεπτά, 70ο , ταχύτητα 2.
|