Υλικά:
| |
Εκτέλεση:
Μπορείτε να ασπρίσετε το σουσάμι από προηγουμένως και να το διατηρήσετε στην κατάψυξη. Αφού στραγγίσει στο καλαθάκι, απλώστε το σουσάμι πάνω σε καθαρή πετσέτα και αφήστε το να στραγγίσει και να στεγνώσει καλά. Κλείστε το αεροστεγώς σε πλαστική σακούλα ή δοχείο και το βάζετε στην κατάψυξη. Βγάζετε από την κατάψυξη την ποσότητα που χρειάζεστε και αφήνετε το σουσάμι να ξεπαγώσει περίπου ½ ώρα πριν το χρησιμοποιήσετε. Αν είναι πολύ στεγνό, το ραντίζετε με λίγο νερό. |