Εκτέλεση
- Κόβετε το κρεμμύδι και σκόρδο για 5 δευτερόλεπτα ταχύτητα 5.
- Προσθέτετε την κόκκινη πάστα κάρυ και το ελαιόλαδο και θερμαίνετε για 2 λεπτά, στους 100° , ταχύτητα 1.
- Προσθέτετε το αλατισμένο κοτόπουλο και ψήνετε για 3 λεπτά, 100° , αντίστροφη κίνηση, ταχύτητα κουτάλι. Αφαιρείτε το κοτόπουλο και το αφήνετε μέχρι να ετοιμαστούν και τα λαχανικά.
- Προσθέτετε τη κολοκύθα στον κάδο και κόβετε για 10 δευτερόλεπτα ταχύτητα 7.
- Προσθέτετε το γάλα ινδοκάρυδου, το ζωμό λαχανικών, το αλεύρι, 500 γρ. νερό και αναμιγνύετε για μερικά δευτερόλεπτα ταχύτητα 5. Ψήνετε για 7 λεπτά,100° , ταχύτητα 2.
- Πολτοποιείτε τη σούπα με το κουμπί Turbo.
- Προσθέτετε το υπόλοιπο νερό, αναμιγνύετε για λίγα δευτερόλεπτα, προσθέτετε το κοτόπουλο και ψήνετε για 7 λεπτά100° , αντίστροφη κίνηση, ταχύτητα κουτάλι.
- Γαρνίρετε με τα κομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια σαλάτας και βασιλικό αφού πρώτα προσθέσετε λίγη ξινή κρέμα με ένα πιρούνι.
|