Εκτέλεση
- Βάζετε στον κάδο τα παγάκια, τον καφέ και το γάλα, τοποθετείτε τη σπάτουλα στη θέση της μεζούρας, ρυθμίζετε στηνταχύτητα 6 και γυρίζετε ταυτόχρονα τη σπάτουλα από την αντίθετη φορά των μαχαιριών όπως όταν φτιάχνετε παγωτό. Στα 30 δευτερόλεπτα ελέγχετε αν έχουν θρυμματιστεί όλα τα παγάκια. Αν θέλετε ζάχαρη προσθέτετε την ανάλογη ποσότητα μαζί με τον καφέ.
- Προσθέτετε το νερό και αναμιγνύετε 10 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 6. Αν το προτιμάτε παχύρευστο σαν παγωτό δεν προσθέτετε το νερό.
- Αδειάζετε σε ψηλά ποτήρια και σερβίρετε αμέσως.
|