Black rose cocktail

Υλικά

Για 10 -12 άτομα

1 ποτήρι φρέσκα βατόμουρα, συν 12 επιπλέον μούρα για το γαρνίρισμα
140 γραμμάρια απλό σιρόπι ζάχαρης παγωμένο
1 φιάλη των (750 ml) ροζέ ξηρό κρασί, διατηρημένο στο ψυγείο
250 γραμμάρια βότκα, διατηρημένη στο ψυγείο
170 γραμμάρια φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ (από περίπου 9 μεσαίου λάιμ) παγωμένα
πάγος
12 λεπτές φέτες λάιμ, για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Τοποθετήστε το ποτήρι βατόμουρα και απλό σιρόπι σε μια μεγάλη κανάτα και ανακατεύετε μέχρι να μαλακώσουν τα βατόμουρα. Ανακατεύετε περίπου 1 λεπτό.
Προσθέτουμε το κρασί, βότκα και χυμό λάιμ και ανακατεύετε να αναμειχθούν τα υλικά.

Τοποθετήστε ένα λεπτό σουρωτήρι-πάνω από ένα μπολ και με το χέρι  σας σουρώνουμε το μίγμα στο μπολ απομακρύνοντας τα  βατόμουρα.
Τοποθετήστε παγάκια μέσα στην κανάτα και σερβίρετε σε ποτήρια κρασιού με πάγο. Γαρνίρετε κάθε ποτό με ένα βατόμουρο και τις φέτες λάιμ.