Υλικά για το φύλλο:
- 300γρ. αλεύρι
- 5κ.σ. λάδι
- 1κ.σ. ξύδι
- 1κ.γ. αλάτι
- 130-150 γρ νερό
- Υλικά για τη γέμιση
- 700γρ διαφορά τυριά πιπέρι
- Αρωματικά
- Λίγο λιωμένο βούτυρο
- Ζυμώνουμε τα υλικά της ζύμης για λίγα λεπτά .
- Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά οπωσδήποτε…
- Ανοίγουμε ένα φύλλο πάνω σε μια πετσέτα ή τραπεζομάντιλο.
- Απλώνουμε με ένα πινέλο το βούτυρο για να μην κολλήσει το φύλλο
- Απλώνουμε τη γέμιση.
- Ρολλάροντας με τη βοήθεια του υφάσματος κάνουμε ένα ρολό το ζυμάρι μας..
- Ψήνουμε στους 180 για μια ώρα αφού βάλουμε λίγο γάλα και σουσάμι