Τυρόπιτα με σπιτικό φύλλο


Υλικά για το φύλλο:
  1. 300γρ. αλεύρι
  2. 5κ.σ. λάδι
  3. 1κ.σ. ξύδι
  4. 1κ.γ. αλάτι
  5. 130-150 γρ νερό
  6. Υλικά για τη γέμιση
  7. 700γρ διαφορά τυριά πιπέρι
  8. Αρωματικά
  9. Λίγο λιωμένο βούτυρο
Οδηγίες:
  1. Ζυμώνουμε τα υλικά της ζύμης για λίγα λεπτά .
  2. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά οπωσδήποτε…
  3. Ανοίγουμε ένα φύλλο πάνω σε μια πετσέτα ή τραπεζομάντιλο.
  4. Απλώνουμε με ένα πινέλο το βούτυρο για να μην κολλήσει το φύλλο
  5. Απλώνουμε τη γέμιση.
  6. Ρολλάροντας με τη βοήθεια του υφάσματος κάνουμε ένα ρολό το ζυμάρι μας..
  7. Ψήνουμε στους 180 για μια ώρα αφού βάλουμε λίγο γάλα και σουσάμι