Υλικά:
2
φιλέτα κοτόπουλο
200γρ
κρέμα γάλακτος
200
γρ. γάλα καρύδας
2
κουταλιές κάρυ σκόνη
1
σκελίδα σκόρδο
χυμό
από 1/2 - 1 lime
1
κουταλιά μέλι
τζίτζερ
ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
κόλιανδρο
φρέσκο ψιλοκομμένο
προαιρετικά
καβουρντισμένα αμύγδαλα
Οδηγίες:
Κόβουμε
το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και
σοτάρουμε μέχρι να πάρει λίγο χρώμα,
προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και
βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Στο
τέλος βάζουμε κόλιανδρο και αμύγδαλα.