Κέικ σοκολάτας


Υλικά:
·         8 αβγά χωριστά
·         1 κούπα ζάχαρη
·         2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
·         250 γραμ. σοκολάτα γάλακτος Lacta (σε θερμοκρασία δωματίου)
·         200 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος (σε θερμοκρασία δωματίου)
·         1 βούτυρο

Οδηγίες:
·         Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπεν μαρί.
·         Κάνουμε μαρέγκα τα ασπράδια. 
·         Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, ρίχνουμε τους κρόκους, τη λιωμένη σοκολάτα, το αλεύρι σιγά-σιγά και τη μαρέγκα.
·         Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί (στρογγυλό).
·         Προθερμαίνουμε τον φούρνο και το ψήνουμε στους 220 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.