Υλικά:
·
8 αβγά χωριστά
·
1 κούπα ζάχαρη
·
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
·
250 γραμ. σοκολάτα γάλακτος Lacta (σε θερμοκρασία δωματίου)
·
200 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος (σε θερμοκρασία
δωματίου)
·
1 βούτυρο
Οδηγίες:
·
Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπεν μαρί.
·
Κάνουμε μαρέγκα τα ασπράδια.
·
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, ρίχνουμε τους κρόκους, τη λιωμένη
σοκολάτα, το αλεύρι σιγά-σιγά και τη μαρέγκα.
·
Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί (στρογγυλό).
·
Προθερμαίνουμε τον φούρνο και το ψήνουμε στους 220 βαθμούς για περίπου 20
λεπτά.