Τιραμισού

Υλικά:
4 κεσεδάκια μασκαρπόνε
1 1/2 πακέτα σαβαγιάρ
4 κρόκοι αυγών
1 κούπα ζάχαρη
λίγη βανίλια

Για το σιρόπι:
 1 κούπα χλιαρό νερό
1 κ.σ ζάχαρη
1 κ.σ στιγμιαίο καφέ
λίγο κακάο για το σερβίρισμα

Οδηγίες:
Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το μασκαρπόνε, τη βανίλια και τα δουλεύουμε καλά.
Σε ένα μπολ διαλύουμε τον καφέ και τη ζάχαρη στο χλιαρό νερό. Βουτάμε τα μπισκότα ένα ένα και τα στρώνουμε σε ένα σκεύος πυρέξ. Καλύπτουμε με τη μισή κρέμα μασκαρπόνε και βάζουμε άλλη μια στρώση σαβαγιάρ. Απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα και αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για όλο το βράδυ. Πασπαλίζουμε με το κακάο και σερβίρουμε.