Υλικά
(για 2 άτομα):
- 2 φιλετάκια κοτόπουλο
- 3 πατάτες
- 3 κουταλιές μουστάρδα
- 3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
- 3 κουτ. κάρυ
- γραβιέρα, ανθότυρο
- ξίδι βαλσάμικο
- αλάτι, κόκκινο πιπέρι
- βασιλικό (αν υπάρχει φρέσκος)
Οδηγίες:
- Μαρινάρουμε τα φιλετάκια με το κάρυ και τα αφήνουμε 2 ωρίτσες στο ψυγείο.
- Εντωμεταξύ κόβουμε τις πατάτες ροδέλες και τις τηγανίζουμε.
- Κόβουμε τα φιλετάκια και σε ένα τηγάνι (αντικολλητικό). Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μόνο με νερό - για 15 λεπτά και τα γυρίζουμε ανά 5 λεπτά.
- Αφού πάρουν χρώμα, σβήνουμε τα φιλετάκια με το βαλσάμικο.
- Στρώνουμε σε ένα πυρέξ τις πατάτες και μετά το κοτόπουλο.
- Χτυπάμε τη μουστάρδα με την κρέμα γάλακτος, το βασιλικό, αλάτι, κόκκινο πιπέρι και περιχύνουμε το φαγητό στο πυρέξ.
- Τέλος, προσθέτουμε τα τυριά και ψήνουμε για ένα τεταρτάκι στο γκριλ για να πάρει χρώμα.