Φιλετάκια κοτόπουλου με μουστάρδα

-->
Υλικά (για 2 άτομα):
  • 2 φιλετάκια κοτόπουλο
  • 3 πατάτες
  • 3 κουταλιές μουστάρδα
  • 3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
  • 3 κουτ. κάρυ
  • γραβιέρα, ανθότυρο
  • ξίδι βαλσάμικο
  • αλάτι, κόκκινο πιπέρι
  • βασιλικό (αν υπάρχει φρέσκος)
Οδηγίες:
  • Μαρινάρουμε τα φιλετάκια με το κάρυ και τα αφήνουμε 2 ωρίτσες στο ψυγείο. 
  • Εντωμεταξύ κόβουμε τις πατάτες ροδέλες και τις τηγανίζουμε.
  • Κόβουμε τα φιλετάκια και σε ένα τηγάνι (αντικολλητικό). Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μόνο με νερό - για 15 λεπτά και τα γυρίζουμε ανά 5 λεπτά.
  • Αφού πάρουν χρώμα, σβήνουμε τα φιλετάκια με το βαλσάμικο.
  • Στρώνουμε σε ένα πυρέξ τις πατάτες και μετά το κοτόπουλο.
  • Χτυπάμε τη μουστάρδα με την κρέμα γάλακτος, το βασιλικό, αλάτι, κόκκινο πιπέρι και περιχύνουμε το φαγητό στο πυρέξ.
  • Τέλος, προσθέτουμε τα τυριά και ψήνουμε για ένα τεταρτάκι στο γκριλ για να πάρει χρώμα.