Κοτόπουλο με μέλι (για 4-6 άτομα)

 Υλικά:
8 μπουτάκια από κοτόπουλο
2 κ.σ. μέλι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κλαράκια δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
4 σκελίδες σκόρδο
Μπαλσάμικο, αλάτι και μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο

Οδηγίες:
Πολτοποιούμε το σκόρδο και βάζουμε όλα τα υλικά της συνταγής σε ένα μπολ. Αναμιγνύουμε καλά και με τη βοήθεια λίγου νερού δίνουμε στη μαρινάδα την επιθυμητή πυκνότητα(δεν πρέπει να είναι πολύ αραιή αλλά να πιάνει στο κοτόπουλο). Καρυκεύουμε τα μπουτάκια με το μίγμα μπαχαρικών και το αλάτι και τα βουτάμε στη μαρινάδα. Αραδιάζουμε σε ελαφρύ λαδωμένο ταψάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά ως 1 ώρα. Κατά το ψήσιμο τα γυρίζουμε 2-3 φορές και με πινελάκι τα βρέχουμε με τη μαρινάδα τους.